Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

BiebLab geeft cursus Fortnite Creative

- advertentie -

Oldambt – Kijk elke woensdag naar BiebLab Live, hét kinderprogramma van de Groningse bibliotheken. Doe vanaf de bank of keukentafel mee aan de leukste activiteiten.  Woensdag 28 april gaan we tijdens BiebLab Live (15.00 – 16.00 uur) aan de slag met Fortnite Creative!

- advertentie -

Kijk woensdag 28 april mee tijdens onze razendsnelle cursus Fortnite Creative! We gaan samen met jullie bouwen aan een Battle Royale map waar je met je vriendjes en vriendinnetjes kunt gaan spelen. Zo leggen we je uit hoe je zoveel mogelijk kunt bouwen zonder dat je memory space direct volraakt, gaan we bezig met het vullen van random chesten en praten we je bij over de belangrijkste instellingen om je games zo leuk mogelijk te maken!

De uitzending van BiebLab Live begint om 15.00 uur en is live te volgen via www.youtube.com/bieblab.

Fortnite Marathon
Naast BiebLab Live op woensdag 28 april kan je op vrijdagmiddag 30 april van 13.00 – 17.00 uur meedoen aan de Fortnite Marathon. Stel je eigen squad samen en versla team BiebLab in onze eigen Battle Royal Map. Kijk voor meer informatie op biblionetgroningen.nl/online.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button