Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Politiek

Veel belangstelling voor cursus over lokale politiek in Oldambt

- advertentie -

Oldambt – Vorige week maakte gemeente Oldambt bekend een gratis cursus te organiseren. De cursus is bedoeld voor inwoners die meer willen weten over de lokale politiek of die politiek actief willen worden. Er is plek voor 30 inwoners. Inmiddels is het maximum aantal deelnemers bereikt. Het is dus niet meer mogelijk om u op te geven voor deze cursus.

- advertentie -

Burgemeester Cora-Yfke Sikkema: “Deze basiscursus is voor inwoners van Oldambt die nieuwsgierig zijn naar het reilen en zeilen in de lokale politiek in Oldambt. Of de ambitie hebben om daarin actief te worden, maar deze stap tot nu toe nog niet hebben gezet. Tijdens de cursus krijgt u de kans om actief de sfeer te proeven. Wie weet bent u hierna wel zó geïnspireerd geraakt dat u zelf actief wilt worden in de gemeentepolitiek, bijvoorbeeld als raadslid, en treffen wij elkaar snel in de raadszaal.”

Lees ook: Volg de gratis cursus ‘Politiek actief voor de gemeente’

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button