Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

Groningse bibliotheken houden Fortnite Marathon

- advertentie -

Oldambt – Kijk elke week naar BiebLab, hét YouTube-kanaal van de Groningse bibliotheken. Doe vanaf de bank of keukentafel mee aan de online activiteiten.  Vrijdag 30 april is er een Fortnite Marathon van 4 uur. Speel met je eigen team mee en versla het team van BiebLab.

- advertentie -

Fortnite is een online computerspel en verscheen in 2017. Sinds de introductie is Fortnite uitgegroeid tot een van de populairste spellen ter wereld met miljoenen spelers per dag. De Groningse bibliotheken dagen jongeren uit voor de Fortnite Battle Royale. In onze eigen Fortnite map spelen 32 teams van drie personen tegen elkaar. Welk team blijft als laatste over én lukt het de squads om team BiebLab te verslaan? Er worden deze middag 4 rondes van een uur gespeeld .

De Fortnite Marathon is vrijdag 30 april vanaf 13.00 uur ook live te volgen via youtube.com/bieblab.

Aanmelden
Wil je meedoen aan de Fortnite Marathon? Meld je aan door een mail te sturen naar bieblab@biblionetgroningen.nl. Heb je een voorkeur voor een tijdsblok (13.00-14.00 | 14.00-15.00 | 15.00-16.00 of 16.00-17.00), zet dat in de mail.

Webinar Help! Mijn kind speelt Fortnite
Speelt je kind Fortnite, maar heb je geen idee wat voor game dit is? Woensdag 19 mei geeft BiebLab een gratis webinar voor ouders. Van 19.30 uur tot 20.30 uur praten Arnoud en Jeroen je bij over de populaire game Fortnite. Ze geven alle details over spel, gaan in op de spelbeleving, het sociale karakter en leggen uit hoe de in-game aankopen werken. Aanmelden voor de webinar kan via biblionetgroningen.nl/online.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button