Economie

Advisorgroep/Interon maakt doorstart

- advertentie -

Winschoten – Advisorgroep/Interon wordt overgenomen door het Tilburgse Solvid Ondernemen. Door deze overname is de werkgelegenheid van de medewerkers veiliggesteld en kunnen de werkzaamheden op de gebruikelijke manier doorgezet worden. Vanuit De Ondernemersfactory in Winschoten zullen de vertrouwde gezichten hun werkzaamheden voortzetten. Voorlopig blijven de handelsnamen Advisorgroep en Interon bestaan.

- advertentie -

Solvid Ondernemen is voor de medewerkers van Advisorgroep/Interon geen onbekende. Al jaren werken zij samen vanuit een identieke missie: ondernemers helpen.

Solvid Ondernemen heeft sinds 2002 duizenden ondernemers succesvol op weg geholpen bij het realiseren van hun ondernemersideeën. Dat geldt ook voor Advisorgroep/Interon in haar ruim 25-jarige bestaan als adviesbureau, sparringpartner en vraagbaak voor ondernemers en gemeentes.

Vanuit de kantoren in Tilburg en Akersloot werken de adviseurs van Solvid Ondernemen door het hele land. Met de overname van Advisorgroep/Interon komt daar nu een vestiging in Winschoten bij. Nu de organisaties samengaan ontstaat er landelijke dekking. Vanuit een stevig fundament zien beide organisaties meer en  nieuwe mogelijkheden om ondernemers te helpen om succesvol te zijn. Voor de medewerkers van Advisorgroep/Interon is de overname dé mogelijkheid om hun bijdrage te kunnen blijven leveren aan het verder versterken van de lokale economie in Noord-Nederland.

Uiteindelijk zullen de medewerkers van de vestiging in Winschoten onder de paraplu van Solvid Ondernemen gaan werken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button