Economie

Toff Bloemen & Kado’s en Hairboutique by Nienke vanaf vandaag open

- advertentie -

Winschoten – In het ruime pand aan De Venne 155 zijn vanaf 1 mei 2021 twee nieuwe zaken te vinden. Een mooie winkel met bloemen, planten en leuke accessoires en kado’s. En een fraaie kapsalon voor mooie kapsels.

- advertentie -

Na keihard werken is het de zussen Marion en Nienke de Wit met veel hulp gelukt om hun winkels zo ver af te krijgen, dat de deuren op 1 mei voor de klanten open gaan. “Er zijn nog wel een paar dingetjes die nog niet helemaal naar onze zin zijn,” vertelt Marion. “Maar dat komt wel goed. De inrichting is zoals we het beide graag willen, want we hebben gewoon elk onze eigen zaak.”

(Lees verder onder de foto)

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

De kapperszaak Hairboutique by Nienke is licht en fris van kleur met strak meubilair. Naast het knippen van dames, heren en kinderen heeft Nienke als specialiteiten toch wel verven en hair extensions zetten van Extend Your Hair. Ook al gaat de salon 1 mei open, de agenda is al aardig vol gepland. Tijdens de openingsdag kunnen kinderen gratis een leuk kleurtje in hun haar krijgen en ook de krultang zal de hele dag de mooiste gratis krullen maken.

(Lees verder onder de foto)

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

Toff Bloemen & Kado’s van Marion is een ruime winkel en zacht van kleur. Er zijn allemaal knusse opstellingen gemaakt waarbij bloemen, planten en accessoires prachtig worden gecombineerd. De bloemen worden vers ingekocht en ook alle accessoires en kadootjes kiest Marion zelf uit. Zo is er momenteel een kraamhoekje met leuke spulletjes voor het kindje maar ook voor de ouders.

Voor Moederdag 9 mei aanstaande heeft Marion extra leuke dingen ingekocht, zodat je een cadeautje kunt vinden of een speciaal Moederdag boeket kunt kopen. Door wisselende inkoop en geregeld wat schuiven in de winkel, is het ook voor de vaste klant elke keer weer een feestje om te komen winkelen.

(Lees verder onder de foto)

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

Marion is in Bellingwolde en wijde omgeving bekend om haar workshops. Hiervoor zal straks helemaal achter in de winkel een mooie ruimte beschikbaar komen waar de deelnemers gezellig creatief aan de slag kunnen. Voor reserveringen even contact opnemen met Marion.

De beide winkels zijn dinsdag tot en met zaterdag open, voor de kapperszaak geldt uiteraard vooraf even een afspraak maken. Vergeet u ook niet te vragen naar de stempelkaart van de winkels!

Hairboutique by Nienke: 06-34125833
Toff Bloemen en Kado’s: 06-27230642

Even gezellig langskomen bij de dames van de Wit? Houdt u wel rekening met de geldende corona maatregelen!

Lees ook: Nieuwe ondernemers aan de Venne in Winschoten

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button