Algemeen

Biblionet Groningen en Acantus trappen Minecraft-maand af

- advertentie -

Oldambt- Van 5 tot en met 21 mei dagen Biblionet Groningen en woningcorporatie Acantus kinderen uit om mee te denken over de toekomst van wonen in hun regio. In Minecraft kunnen de kinderen deze maand op een digitale kavel een eigen huis bouwen. Woensdagmiddag 5 mei wordt de Minecraft-maand afgetrapt in een speciale uitzending van BiebLab.

- advertentie -

In mei starten de Groningse bibliotheken met Acantus een Minecraft-project. Denk mee over wonen in de toekomst én bouw je eigen huis! De beste en mooiste ideeën worden beloond met een prijs. Op woensdag 5 mei trappen we in de wekelijkse uitzending  van BiebLab de Minecraft-maand af.  Kijk vanaf 15.00 uur mee via youtube.com/bieblab.

Hoe kan je meedoen?

  • Bouw tussen 5 en 21 mei mee op de Minecraft-server van Biblionet Groningen. Stuur een mail naar bieblab@biblionetgroningen.nl en je ontvangt de inlog naar de server.
  • Bouw op je eigen kavel een huis van de toekomst. Maak een pitch (video of foto’s) waarin je uitlegt wat jouw huis zo bijzonder maakt. Mail je pitch uiterlijk zaterdag 22 mei naar bieblab@biblionetgroningen.nl.
  • Woensdag 26 mei maakt de jury de winnaars bekend in de slot-uitzending van BiebLab.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button