Economie

Heerlijke Streken houdt actie voor goed doel tijdens Moederdag

- advertentie -

Blauwestad -Aankomende zondag 9 mei is het Moederdag, Heerlijke Streken heeft hiervoor een actie opgezet. Per bestelling van hun Moederdag high tea gaat een gedeelte naar het Ommelander Ziekenhuis Groningen.

- advertentie -

“Per bestelling doneren wij €5,00 aan de Stichting Vrienden van het OZG voor de kraam- en kinderafdeling.” melden ze aan OldambtNu.nl. “Hier kan het ziekenhuis speciale geurdoekjes kopen voor prematuur geboren baby’s, helpen jullie mee een mooi bedrag op te halen?”

“We houden deze actie omdat onze zoon afgelopen augustus negen weken te vroeg is geboren en een paar weken op de kinderafdeling in het Ommelander Ziekenhuis heeft gelegen. Daarom wilden wij graag een actie opzetten voor hun.”

“Je moeder lekker laten genieten van een uitgebreide luxe high tea en tegelijk een mooie donatie aan een heel goed doel. Wij maken een mooi rond bedrag van de opbrengst van de ingekomen bestellingen. Bestellen kan door te appen op 06 55 20 97 99, te mailen naar info@heerlijkestreken.nl of te bellen op 0597-726888.”

Alleen doneren voor deze actie? Dat kan ook door een bedrag over te maken op IBAN: NL41 RABO03 3561 3012 t.n.v. Heerlijke Streken o.v.v. Moederdagactie OZG.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button