Incidenten

Politie controleert op snelheid in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – De politie heeft afgelopen vrijdag een snelheidscontrole gehouden op de Stationsstraat in Scheemda. Momenteel moet het (vracht)verkeer omrijden omdat de Graaf Adolfbrug afgesloten is wegens onderhoudswerkzaamheden.

- advertentie -

Het verkeer wat hierdoor moet omrijden wordt onder andere gestuurd over de Stationsstraat. De politie laat aan OldambtNu.nl weten meerdere automobilisten te hebben aangesproken op hun snelheid. “Houd rekening met uw snelheid! We gaan er komende tijd vaker staan.” waarschuwen ze.

Volgende week is de meivakantie afgelopen en zullen ook de scholieren van De Zwerm naar school gaan. Hierdoor wordt het nog drukker op de weg.

Verkeersregelaars
Volgende week – op de werkdagen – staan er verkeersregelaars bij de Eexterbrug. Ze staan er tussen 7.30 en 9.30 uur en tussen 13:30 – 15:30 uur. De verkeersregelaars begeleiden het verkeer en met name de (basis-) schooljeugd bij het oversteken van de brug en de kruising Oude Rijksweg – Stationsstraat.

Lees ook: Graaf Adolfbrug in Scheemda 7 weken dicht voor groot onderhoud

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button