Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

VCP stelt raadsvragen over schadeafhandeling door sloop oude bibliotheek

- advertentie -

Winschoten – Het Dagblad van het Noorden meldde eind juli 2019 dat bij de sloop van de voormalige bibliotheek aan de Johan Modastraat in Winschoten bij woningen in de omgeving schade is ontstaan.

- advertentie -

Eventuele schade kon destijds bij de gemeente worden gemeld. Nu bijna twee jaar later weet een aantal gedupeerden echter nog niet waar ze aan toe zijn, stelt VCP Oldambt. De VCP-fractie heeft hierover raadsvragen gesteld. Dat meldt de krant.

Zo zou een aanwonende aan de Dr. D.Bosstraat nog altijd ‘geen cent schadevergoeding hebben gehad’. Volgens de VCP heeft de gedupeerde een schadepost van 20.000 euro. De VCP fractie verzoekt het college de schadegevallen zo spoedig mogelijk af te handelen naar tevredenheid van de omwonenden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button