Incidenten

Aanrijding met persoon op Oldambtplein: veroorzaker rijdt weg

- advertentie -

Winschoten – In de nacht van zaterdag op zondag is rond 01.15 uur op het Oldambtplein in Winschoten een persoon aangereden. De veroorzaker die de jongen aan heeft gereden is na het ongeval haastig vertrokken. Het slachtoffer poogt nu via een Facebookbericht getuigen te zoeken.

- advertentie -

Het slachtoffer is na het ongeval nagekeken in het Martini ziekenhuis in Groningen, hij maakt het goed. Volgens het slachtoffer is hij aangereden door een grijze Seat. Hij heeft deels het kenteken kunnen onthouden, dit is doorgegeven aan de politie.

De jongen gaat maandag aangifte doen bij de politie. Mocht je iets gezien hebben, dan wel camerabeelden hebben van het incident, wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button