Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

Boek Debbie Kuiper uit Finsterwolde verschenen

- advertentie -

Finsterwolde – Kortgeleden is het boek “Belevenissen van Poezebeest”, het boek van Debbie Kuiper uit Finsterwolde verschenen.

- advertentie -

Poezebeest is een jongen van tien jaar. In een korte reeks van zeven verhaaltjes neemt hij je mee in zijn belevenissen. Zo besluit hij op een dag niet naar school te gaan maar op zoek te gaan naar een baantje. Al snel leert hij de les dat hij toch nog even naar school moet. Of dat hij op schoolreisje gaat en naar de giraffes gaat waardoor hij zijn juf kwijtraakt. Komt hij wel weer terug bij zijn groep? Ook helpt hij boer Gijs een dagje op de boerderij en ziet hij hoe de koeien in een draaimolen gaan. Dat wil hij ook wel!

Over de auteur
Debbie Kuiper (1985) komt uit Finsterwolde. Op haar achtste werd er dyslexie bij haar geconstateerd. HIerdoor had ze een hekel aan alles wat met taal te maken had. Maar de fantasie zat er wel, dit besloot ze op een gegeven moment op papier te zetten. Na enkele positieve reacties kreeg ze het zelfvertrouwen het op te sturen. Belevenissen van haar zelf en haar kinderen hebben tot het boek Belevenissen van Poezebeest geleid. In het dagelijks leven is ze werkzaam als buschauffeur, runt ze een ontbijtservice en melkt ze koeien.

Om het boek te bestellen, klik hier.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button