Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Economie

Een nieuwe tattoo en piercing shop geopend in Bad Nieuweschans

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Na de intrek van Kim’s kapsalon in het voormalige pand Sisco aan de Hoofdstraat, opende 4 mei Invicta tattoo en piercing op deze locatie. Harm-Jan Smit en collega Elz Nonkes gaan deze shop runnen, waarbij Harm-Jan verantwoordelijk is voor het zetten van tattoos en Elz neem de piercings voor haar rekening.

- advertentie -

Harm-Jan heeft een opleiding grafisch ontwerper/vormgever gevolgd, maar vond toch zijn grote passie in het zetten van bijzondere tattoos en het liefst in zwart en grijstinten. Vijf jaar lang is hij aan het werk geweest in Stadskanaal en vond het tijd geworden op een andere weg in te slaan. Samen met zijn collega Elz, die al 16 jaar ervaring heeft in het zetten van piercings, hebben zij de stap genomen om in Bad Nieuweschans een shop te openen.

“Na een advertentie gelezen te hebben over het verhuur van dit pand door Bert Stuut, eigenaar van deze locatie, vond hij het bijna gelijk een goed idee om in Bad Nieuweschans een dergelijke shop op te zetten. Hoewel hij zelf er nooit aan heeft gedacht, zijn wij toch samen er uitgekomen en ziet het ook als een aanwinst voor het dorp. Het is achteraf allemaal vrij snel gegaan en zijn gelijk aan de verbouwing begonnen. Qua afstand zijn de rollen nu omgedraaid, vroeger moest ik 3 kwartier rijden, want ik woon in Bunde, en Elz in Stadskanaal.” zegt Harm Jan.

“Als het om de klanten gaat, zijn wij niet bang. Elke tatoeëerder heeft zijn eigen specialisme en wij zien nu al dat de maand mei al helemaal volgepland staat. Dit is altijd een mooie start om mee te beginnen en Invicta staat voor onoverwinnelijk. Dit slaat echt op ons, want wij zijn al een groot aantal jaren een goed team. Het was ook echt leuk om Schanskers te ontmoeten, want zij stappen zo de zaak tijdens de verbouwing binnen. Ze zeggen dan ook vaak: ‘ik heb niets met tattoos, maar vind het wel leuk dat jullie je hier gaan vestigen’. Ik heb een eigen stijl gecreëerd, bijvoorbeeld realisme, dus portretten van foto’s en natuurlijk ‘the black and grey tattoo’”, aldus Harm-Jan.

Invicta is van dinsdag tot en met vrijdag geopend en op zaterdag alleen op afspraak. Het laten zetten van een tattoo is altijd op afspraak, maar voor een piercing kun je altijd bij ons binnenkomen (dinsdag tot en met vrijdag). Voor meer informatie kijk maar eens op hun facebookpagina: Invicta Tattoo and Piercing.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button