Cultuur

Festival Hongerige Wolf 2021 gaat niet door

- advertentie -

Hongerige Wolf – De afgelopen maanden heeft de organisatie achter het festival weer met onverminderd enthousiasme gewerkt aan de 10e editie van Festival Hongerige Wolf.

- advertentie -

“En we moeten erkennen, er stond wat ons betreft alweer een prachtig programma klaar. Expeditie Hongerige Wolf: niet in een kudde op het Schapenveld maar in kleine wolvenroedels door het dorp, langs de mooiste voorstellingen en concerten, eventueel met een mondroodkapje op voor de veiligheid en je persoonlijke strobaal to go onder de arm.” schrijven ze.

“Maar hoewel wij er ons ontzettend op verheug(d)en, hebben we deze week na zorgvuldige overweging helaas toch moeten concluderen dat het gezien de huidige situatie en de onzekere vooruitzichten, niet realistisch is om ons festival van 9 t/m 11 juli te laten plaatsvinden. Het festival zal dit jaar dus niet doorgaan.” aldus de organisatie.

“Ontzettend balen. Voor al die geweldige artiesten die hoopten eindelijk weer te mogen spelen, de bewoners van het dorp en alle vrijwilligers die staan te springen om de handen uit de mouwen te steken. Maar vooral ook voor onze fans, die nu ein-de-lijk wel weer toe zijn aan een zomers festivalweekend in Hongerige Wolf.”

Kaartje blijft geldig
Iedereen die al een kaartje heeft gekocht voor Festival Hongerige Wolf 2021 (of z’n kaartje voor 2020 had doorgeschoven) ontvangt hierover apart bericht per mail. “En we nodigen iedereen natuurlijk alvast uit voor een ultra spetterende tiende editie van 8 t/m 10 juli 2022! En mocht je de Hongerige Wolf trein nou nog spotten, stap dan gewoon even spontaan in, laat je door het prachtige landschap rijden en waan je alsnog op het festival. Want je eigen verbeelding, reist altijd met je mee. Dát neemt niemand je af.” schrijven ze in een persbericht.

Lees ook: Organisatie Festival Hongerige Wolf gaat ervan uit dat evenement doorgaat

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button