Algemeen

Laatste keer boottakelen in jachthaven Winschoten

- advertentie -

Winschoten – In de haven van Winschoten liggen alweer heel veel boten klaar voor het nieuwe vaarseizoen. Het boottakelen is een spectaculair gebeuren, maar voor de havenmeesters ook altijd een flinke klus om te klaren.

- advertentie -

“Het is voor ons steeds lastiger om de juiste datum te kiezen waarop iedereen er gebruik van kan maken. April is voor veel booteigenaren toch vaak nog een klusperiode, dus eigenlijk te vroeg. Wij moeten zelf alles inhuren en onze vaste machinist van Pluim stopt vanwege zijn pensioen.” zegt de havenmeester van de jachthavens Scheemda en Winschoten.

“De bokken zijn aan vervanging toe en alles bij elkaar heeft ons doen besluiten dat na 20 jaar boottakelen op de wal in de jachthaven in Winschoten, dit nu de laatste keer is geweest.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button