Algemeen

Leerlingen Dollard College doen eindexamens in tennishal

- advertentie -

Winschoten – In een goede samenwerking tussen Dollard College en de Tennishal BV is de hal omgetoverd tot een fraaie locatie waar de examens worden afgenomen. De tennishal staat op het tennis- en padelpark aan de Hoorntjesweg in Winschoten.

- advertentie -

Het Dollard College was op zoek naar een grote locatie waar voldaan kan worden aan de coronamaatregelen. En uiteraard op een rustige plek met voldoende parkeerruimte voor auto’s en fietsen. Die is dus gevonden.

Voor een periode van 3 weken staan in de hal 168 tafels en stoelen opgesteld.  De leerlingen van het Dollard College gaan op een unieke locatie, op een tennisveld, hun examen doen met hopelijk een goed eindresultaat.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button