Incidenten

Man wordt in holst van de nacht uit kanaal gehaald door hulpdiensten

- advertentie -

Veendam – Een man is in de nacht van donderdag op vrijdag gewond geraakt nadat hij te water raakte in het A.G. Wildervanckkanaal.

- advertentie -

Rond 02:45 werden de hulpdiensten waaronder de brandweer massaal gealarmeerd voor het ongeval aan de De Zwaaikom in Veendam. Ter plaatse bleek een man door nog onbekende oorzaak in het kanaal terecht te zijn gekomen. De politie heeft de man uit het water gehaald en overgedragen aan de ambulancedienst.

De brandweer, waaronder het Oppervlakte Reddingsteam van brandweer Finsterwolde, die nog onderweg was naar het incident kon onverrichter zake terug naar de kazerne.

Hoe de man in het water terecht is gekomen is niet bekend. De man is onderkoelt maar lopend een ambulance in gegaan en behandeld aan zijn verwondingen. Na de behandeling is de man door de ambulance en politie thuisgebracht.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button