Op stap

Online editie Dag van het Park op 30 mei!

- advertentie -

Oldambt – Maar liefst 13 verenigingen hebben zich ingeschreven voor de online editie van de Dag van het Park. Deze editie van het evenement wordt ingevuld door middel van prachtige promo’s van de deelnemers, welke op 30 mei vanaf 13.00 te vinden zullen zijn op de website oldambt.groningen.nl.

- advertentie -

Daarnaast zullen de deelnemers zelf op dat moment hun promo’s, waar ze vanzelfsprekend enorm trots op zijn, delen met de digitale bezoekers van het evenement. Op de website is het mogelijk om een virtuele route langs de deelnemers te ‘lopen’. Doordat de promo’s kort, bondig maar toch duidelijk zijn behoort het kijken van alle video’s zeker tot de mogelijkheden.

Zo is het als geïnteresseerde toch weer mogelijk om op de laatste zondag van mei je te verdiepen in het verenigingsleven. Ga op die zondag dus naar de eerder genoemde website, bekijk de promo’s en misschien vind je wel je nieuwe sport of hobby. Alle video’s zijn zeer informatief! Van tennis tot golfen, van peuterwerk tot beachvolleybal. De keuze is reuze!

Alle promo’s zijn opgenomen en gemonteerd door Oldambtster filmmaker Sander Blom.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button