Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Landgoed Tenaxx in Wedde vanaf 22 mei weer open

- advertentie -

Wedde – Landgoed Tenaxx in Wedde opent vanaf zaterdag 22 mei de deuren weer. Het park presenteert zich voortaan als ‘Familieparken Landgoed Tenaxx’. Het landgoed omvat immers niet alleen een dinopark, maar ook een bomenpark, miniatuurpark, speelpark en 3D boogschietpark. De roei- en zwemvijver heeft inmiddels de officiële status als zwemwater dus daarmee is er ook een waterpark. Het speelpark omvat niet alleen een speeltuin, opblaasbare stormbaan, rollerbaan en dinoglijbaan, maar ook een nostalgische rupsbaan.

- advertentie -

In de afgelopen tijd is er een gloednieuw museum gebouwd met dinoskeletten en -modellen en allerlei innovatieve educatieve spelen, zoals een 3D zandtafel en microscopen waarmee mineralen en fossielen kunnen worden onderzocht. Het museum heeft de naam Het Dinosaurium gekregen en is mede mogelijk gemaakt door Europese en provinciale subsidie.

Reserveren kan aan de kassa bij binnenkomst. Landgoed Tenaxx is zo groot (35 ha) dat elke bezoeker genoeg ruimte heeft. De looproute naar het park gaat door het nieuwe museum. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen zonder beperkingen het museum bezoeken. Er zijn diverse afhaalpunten voor eten en drinken. Bij de entreeprijs zijn frietjes en twee snacks inbegrepen.

Meer info, openingstijden en prijzen: www.familieparken-tenaxx.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button