Algemeen

HCW verkoopt vandaag snoep op de weekmarkt voor een nieuw hockeyveld

- advertentie -

Winschoten – De Winschoter hockeyclub HCW staat vandaag (zaterdag) op de plaatselijke markt om snoep te verkopen. Op die manier probeert HCW geld bijeen te sprokkelen voor de realisatie van een nieuw hockeyveld.

- advertentie -

Zoals bekend is het hockeyveld van HCW aan vervanging toe. Aanvankelijk leek die er ook te komen, toen bekend werd dat HCW winnaar was geworden van de actie van Hockey Werkt, maar het in het vooruitzicht gestelde roze hockeyveld bleek een coachbord, waarop trainers aan de spelers hun spelsystemen uit kunnen leggen.

Vervolgens startte HSW een crowdfundingsactie om alsnog de benodigde 300.000 euro voor een nieuw veld bijeen te krijgen. Er kwamen tot nu toe 860 donaties binnen, goed voor bijna een tiende deel van het benodigde bedrag.

De snoepverkoop op de markt in Winschoten is een volgende stap om (een deel van) het geld bijeen te krijgen.

Lees ook:  HCW wint wedstrijd voor roze hockeyveld; maar ‘Wij zijn genaaid’

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button