Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Brandweer verricht metingen in woning Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Een vrouw wonende in een woning aan de Zeeheldenstraat in Winschoten heeft zondagochtend de hulpdiensten gebeld omdat ze zich niet lekker voelde.

- advertentie -

De vrouw had meerdere doosjes met ongediertebestrijdingsmiddelen in haar woning staan. Naast een ambulance kwam ook de brandweer ter plaatse om de woning te controleren op de aanwezigheid van een overmaat aan giftige stoffen.

De brandweer heeft niets gemeten wat de klachten van de vrouw verklaarde. Het ambulancepersoneel heeft de vrouw onderzocht. De vrouw hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Ze heeft het advies gekregen bij aanhoudende klachten de huisarts te raadplegen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button