IncidentenVideo
Veel gelezen

Grote inzet na explosie bij kamerverhuurbedrijf in Winschoten (video)

- advertentie -

Winschoten – Zondagmiddag werd er een grote brand gemeld bij een kamerverhuurbedrijf aan de Maasstraat in Winschoten. In korte tijd schaalde de meldkamer op van kleine brand naar grote brand waarna meerder eenheden werden gealarmeerd.

- advertentie -

De brand zou ontstaan zijn in een kamerverhuurbedrijf na een explosie. Het dak zou onder meer beschadigd zijn geraakt door de explosie. De brandweerkorpsen uit Winschoten, Veendam, Groningen en Oude Pekela werden ingezet voor de brandbestrijding.

De hulpdiensten hebben voor de onderlinge afstemming GRIP-1 afgekondigd. Er zijn tijdens de hulpverlening twee personen gewond geraakt, deze werden voorzien van eerstehulpverlening door de ambulancedienst.

Wat de oorzaak van de brand en de explosie zijn geweest is nog niet bekend gemaakt.

Lees ook: Politie pakt verdachte op na brand in kamerverhuurbedrijf

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button