Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Fietser aangereden door automobilist na verkeersruzie in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De hulpdiensten werden maandagavond omstreeks vijf over half negen gealarmeerd voor een aanrijding op de Dwingelooweg in Winschoten.

- advertentie -

Ter plaatse bleek een fietser te zijn aangereden door een automobilist. Een woordvoerder van de politie Noord-Nederland meldt aan 112Groningen.nl dat er een ruzie was ontstaan tussen een groepje fietsers en de inzittenden van de personenauto.

Bij deze verkeersruzie werd één van de fietsers uit de groep aangevallen door één van de inzittenden van de personenauto. Nadat de fietser werd aangevallen ging deze er op de fiets vandoor, terwijl de personenauto, waarin een groep jongeren zat, achter de fietser aan ging.

Kort daarna werd de fietser aangereden door de personenauto. De fietser kwam hierbij hard ten val en moest door medewerkers van de ambulancedienst worden behandeld aan zijn verwondingen. Na een controle in de ambulance hoefde hij niet mee naar het ziekenhuis. De aanleiding van de ruzie is niet bekend, meldt een woordvoerder.

De politie heeft momenteel nog geen aangifte ontvangen over deze zaak, maar verwacht dat deze nog wel gedaan wordt. Mocht u getuige zijn geweest van de ruzie of van de aanrijding, dan kunt u zich melden bij de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via het telefoonnummer 0800-7000.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button