Incidenten
Veel gelezen

Grote politie-inzet na mogelijke ‘schietpartij’ centrum Winschoten

- advertentie -

Winschoten – In het centrum van Winschoten zou vermoedelijk iemand zijn beschoten met een pistool, dit laten meerdere mensen aan OldambtNu.nl weten. Momenteel is de politie in grote getale aanwezig op meerdere locaties in Winschoten. De politieagenten dragen kogelwerende vesten.

- advertentie -

Het is niet bekend of er ook iemand gewond is geraakt of is aangehouden. Ook in de Maasstraat is de politie aanwezig, hier was gisteren nog een explosie in een kamerverhuurbedrijf, of dit iets met elkaar te maken heeft is onbekend.

De persvoorlichting van de politie wilde maandagavond de redactie niet te woord staan.

Dinsdagochtend meer…

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button