Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Politie zoekt doorrijder en getuigen na ongeval

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen vrijdag, 28 mei, vond er rond 17.00 uur een ongeval plaats nabij de spoorwegovergang Sint Vitusholt in Winschoten.

- advertentie -

Een jongeman werd hier aangereden door een grijze Mercedes. Nadat de jongen op de motorkap terecht kwam, reed de man door zonder hulp in te schakelen. Volgens de politie raakte de jongen licht gewond.

“Er zijn 2 getuigen, graag komen wij in contact met deze getuigen of iemand anders die meer weet over deze doorrijding.” dat meldt de politie Oldambt. “Graag bellen met de politie via 0900-8844 en vermeld hierbij het proces-verbaal nummer: 2021138931.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button