Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Politiek

Partij voor het Noorden Oldambt helpt tijdens ‘NL Doet’ in Hongerige Wolf

- advertentie -

Hongerige Wolf – Een grote club van de Partij voor het Noorden in Oldambt heeft afgelopen zaterdag meegedaan aan de landelijke vrijwilligersactie ‘NLdoet’ . ‘Er waren vele organisaties in Oldambt die zich hadden aangemeld om via de actie van NLdoet hulp te ontvangen’, aldus fractievoorzitter Kirsten Bos.

- advertentie -

Bos vervolgt:  ‘Onze partij heeft besloten om te helpen klussen bij het nieuwe buurthuis Ganzedijk Hongerige Wolf’, we waren onder de indruk van het prachtige nieuwe gebouw. Het gebouw is er gekomen dankzij de volhardende en grote inzet van de inwoners van beide dorpen. Een landelijk schoolvoorbeeld van hoe er weer leven is ingeblazen in de gemeenschap, prachtig om te zien’.

De leden van de Partij voor het Noorden Oldambt hebben geholpen met het opknappen van oude speeltoestellen. De toestellen zullen later worden geplaatst bij het buurthuis.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button