Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Zwembad De Ringberg opent op 7 juni voor het 50e seizoen

- advertentie -

Scheemda – Op maandag 7 juni gaat zwembad De Ringberg in Scheemda open. Het zal het 50e seizoen worden voor het openluchtbad. Tijdens de openingstijden kan er tegen een gereduceerd tarief een abonnement gekocht worden, maar ook losse entree uiteraard. Er is een pinautomaat aanwezig.

- advertentie -

Openingstijden
Het zwembad is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 17.30 tot 18.15 uur voor baantjes zwemmen. Tussen 14.30 en 17.30 uur kan er recreatief worden gezwommen, net als op zaterdag en zondag van 13.00 tot 16.00 uur (bij mooi weer tot 17.00 uur).

Reserveren hoeft niet, wel is registreren bij binnenkomst verplicht. De kiosk blijft voorlopig wel gesloten. Overige faciliteiten zoals kleedhokjes, douches, glijbanen en speeltoestellen kunnen gewoon gebruikt worden.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button