Economie

Spijker Tuil Logistics Winschoten gaat verhuizen naar Veendam

- advertentie -

Winschoten – “Na jarenlang onze kantoren en loods te hebben gehad in Bad Nieuweschans en Winschoten werd het tijd om uit te breiden. Sinds enkele jaren maken we een enorme groei mee van al onze activiteiten.” dat zegt Pascal Spijker, ondernemer van Spijker Logistics.

- advertentie -

“Na een zoektocht van enkele maanden kunnen we melden dat we vanaf 28-6–2021 gaan verhuizen met onze bedrijven naar Veendam. Op deze prachtige locatie gelegen aan de Spoorhavenweg 17 kunnen we onze relaties meer dan 90.000m2 opslagruimte bieden met voldoende dockshelters en laad en loscapaciteiten.” aldus Spijker.

“Ons kantoor zal gevestigd zijn in het kantoor complex van Husa Logistics op de 2e etage. Met deze locatie centraal gelegen aan de N33 met goede aansluitingen op onder andere de Eemshaven en de rest van Nederland en Scandinavië kunnen wij onze relaties nog beter van dienst zijn en onze service en kwaliteit nog verder uitbreiden.” aldus Robert Tuil.

Spijker Tuil Logistics
Pascal is zijn bedrijf begonnen in 2010. Spijker is gespecialiseerd in het distribueren van pakketten en pallets vanuit de Benelux naar diverse bestemmingen binnen Europa, maar ook wereldwijd. In november 2020 heeft Tuil Logistics, opgericht in 2006, het bedrijf overgenomen en is besloten onder een nieuwe naam verder te gaan. “Met de nieuwe overname is het mogelijk om te blijven groeien en een nog betere en uitgebreidere service te bieden aan onze klanten.” zeggen Robert en Pascal.

Meer informatie? Kijk dan op de website www.spijkertuil.com

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button