Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

Groningse bibliotheken weer volledig geopend

- advertentie -

Oldambt- Sinds kort zijn de bibliotheken in de provincie Groningen weer geopend. Vooralsnog was het alleen mogelijk om gebruik te maken van de uitleenfunctie. Daar is vanaf zaterdag 5 juni verandering in gekomen. Bezoekers kunnen vanaf deze datum ook weer in de bibliotheek terecht voor andere faciliteiten.

- advertentie -

Welke versoepelingen zijn er?
Naast het lenen en inleveren van materiaal is het vanaf 5 juni weer mogelijk om een krantje of tijdschrift te lezen aan de leestafel. Daarnaast worden de computers en het kopieerapparaat weer in gebruik genomen en kan er een kopje koffie gedronken worden. Ook de spreekuren, waaronder die van het Taalhuis, worden weer opgestart.

Kijk voor meer informatie op biblionetgroningen.nl/corona.

(online) activiteiten
Het online aanbod, waar de afgelopen maanden door leden en niet-leden enthousiast gebruik van is gemaakt, blijft bestaan. Op biblionetgroningen.nl/online staat de agenda voor de komende weken. Zo kan je meedoen aan een Fotowedstrijd en dragen we ons steentje bij aan geluk met Happy Book Stones.

Bibliotheek Nieuwe Pekela weer open
In Oost-Groningen gaat donderdag 10 juni ook de bibliotheek in Nieuwe Pekela weer open. Bezoekers kunnen elke donderdag tussen 13.00 uur 17.00 uur weer terecht in de bibliotheek.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button