Algemeen

Crowdfunding voor fietslabyrint Havenzicht Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Natascha Dreijer is regieverpleegkundige in Havenzicht te Scheemda, het verpleeghuis welke op 14 december 2020 in gebruik genomen is. Via de website https://www.gofundme.com/f/fietslabyrint-voor-ouderen heeft ze een crowdfunding opgezet om geld in te zamelen voor een fietslabyrint.

- advertentie -

Natascha: “Wij hebben het fietslabyrint nu 2x als proefopstelling binnen Havenzicht gehad en de bewoners zijn er laaiend enthousiast over. Het fietslabyrint moedigt de bewoners aan om meer te gaan bewegen. Bewoners kunnen een ontspannen fietstocht door uw woonplaats, op fietssafari tussen de wilde dieren, herinneringen ophalen in hun geboortedorp, of een stedentrip naar Rome, New York of Parijs: met Fietslabyrint ligt de wereld aan hun voeten!

Fietslabyrint
Een fietslabyrint is een systeem wat op elke hometrainer of andere bewegingstrainer kan worden aangesloten. Er zitten 600 fantastische fietsroutes in binnen – en buitenland en is eenvoudig te bedienen met slechts 2 knoppen. Geluiden van voorbijgangers, vogels en verkeer versterken de fietsbeleving. Keuzemomenten onderweg geven de fietser een gevoel van autonomie.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button