Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Biblionet Groningen organiseert Fotowedstrijd ‘de lezende mens’

- advertentie -

Oldambt- Lezen is leuk en kan op allerlei manieren! Leg jij het vast? Biblionet Groningen houdt in juni een fotowedstrijd met als thema ‘de lezende mens’.

- advertentie -

De Groningse bibliotheken organiseren in juni een fotowedstrijd met als thema ‘de lezende mens’. Alle inzendingen worden gebundeld in een fotoboek die straks in 10 bibliotheken op de leestafel komt te liggen. De winnende foto krijgt een plek op de omslag en de fotograaf ontvangt tevens een eigen exemplaar van het fotoboek.

Wil je meedoen? Stuur je mooiste foto vóór 30 juni in en maak kans op deze unieke prijs! De winnaar wordt bekend gemaakt op 1 juli. Kijk voor meer informatie en deelname op biblionetgroningen.nl/fotowedstrijd.

Online cursussen Fotografie
Je blijven ontwikkelen wordt nog gemakkelijker met de online cursussen van de Bibliotheek. Het aanbod bestaat uit 160 online cursussen van GoodHabitz en Soofos. De cursussen zijn gratis voor alle leden van de Bibliotheek.

Wil jij jouw fotografie skills verbeteren voor de fotowedstrijd? Volg dan één van de online cursussen fotobewerking van Soofos.  Ben je (nog) geen lid van de Bibliotheek of wil je de beginselen van fotografie ontdekken? Kijk dan deze korte online workshop van Biblionet Groningen

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button