Sport

Oranjekoorts slaat toe in Oldambt

- advertentie -

Oldambt- Misschien heb je ’t al gezien, Oldambt kleurt Oranje. Inwoners zijn als een malle hun huizen aan het versieren waardoor hele straten oranje kleuren. Nederland gaat onder leiding van Frank de Boer naar het EK, voor het eerst sinds 2012 zijn “we” er weer bij!

- advertentie -

Vrijdag is de aftrap met het duel tussen Italië en Turkije in het Stadio Olimpico in Rome.

13 juni om 21.00 uur mag Nederland los tegen Oekraïne in Amsterdam. Nederland zit in de poule met Oekraïne, Oostenrijk en Noord- Macedonië. Tot zondag dus nog  “eem deurzett’n” met het zegeltjes plakken voor een  juichcape of oranje outfit!

OldambtNu.nl fotograaf Quintin legde het versierspektakel vast, waaronder in Winschoten en Heiligerlee. Maar denk je nu dat ‘ie jouw huis of jullie straat is vergeten, post dan een foto in een reactie op Facebook!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button