Incidenten

Man opgepakt door arrestatieteam na dreiging woningen op te blazen

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Een 50-jarige man, die in verwarde toestand verkeerde, dreigde in de nacht van donderdag op vrijdag zijn gaskraan in zijn woning open te draaien. Hiermee wilde hij meerdere huizen opblazen.

- advertentie -

Meerdere bewoners van zo’n 20 huizen in de omgeving van de Zamenhofstraat moesten hun woning uit. De bewoners werden opgevangen bij Thermen Bad Nieuweschans.

Arrestatieteam
‘We hebben besloten het arrestatieteam uit voorzorg in te zetten bij de aanhouding van deze man’, verklaart politiewoordvoerder Thijs Damstra tegen. RTV Noord. Hij voegt daaraan toe dat de man zijn dreigement om de gaskraan open te draaien niet heeft uitgevoerd. ‘De brandweer heeft metingen verricht, maar geen gas waargenomen.’

De aangehouden man is overgebracht naar het politiebureau in Groningen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button