Incidenten

Poederblusser dooft beginnende autobrand

Winschoten – Een autobrand nabij het Shell tankstation aan de Blijhamsterweg in Winschoten zorgde donderdagmiddag voor een brandweerinzet.

- advertentie - 

Even voor half twee werd het brandweerkorps van Winschoten gealarmeerd voor de autoband. Eenmaal aangekomen op de Blijhamsterweg bleek dat een personenauto begon te branden bij het dashboard. Middels een brandblusser van het tankstation kon de eerste slag worden gemaakt waardoor de brand beperkt bleef.

De brandweerlieden hebben bij aankomst een nacontrole uitgevoerd. De brand bleek door de blusactie met de poederblusser goed uitgemaakt te zijn. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om het voertuig af te slepen.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button