Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Jongeren laten puinhoop achter na feestje op strand

- advertentie -

Blauwestad – Een grote groep jongeren had het afgelopen nacht gezellig bij strand zuid van de Blauwestad. Helaas maakten ze zoveel overlast voor onder andere omwonenden dat de politie werd ingeschakeld. En terecht volgens ons… want als je de rommel bekijkt bij daglicht, is het asociaal.

- advertentie -

Zoals Groninger Stadsblog Sikkom zou schrijven: “Je eigen rommel in een puut meenemen is toch niet zo moeilijk?” Meerdere bierflesjes waren kapot gegooid op de stenen en steiger. “Fijn, als je van de zomer (met je kinderen) naar het strand wilt en er her en der glasscherven liggen.” aldus een voorbijganger.

De gemeente Oldambt werd zaterdagochtend opgetrommeld om de rommel op te ruimen. Zij hebben drie emmers gevuld met rommel en glasscherven. Bij navraag bij de woordvoerder van de politie is het niet bekend of de agenten bekeuringen hebben uitgedeeld.

De volgende keer maar je rommel in een afvalbak gooien, dachten wij zo.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button