Algemeen

Belandt jouw top 10 hoog in de top 500 marathonuitzending voor Cliniclowns?

- advertentie -

Scheemda – Ook dit jaar gaat het team van Robintimo Radio zich weer inzetten voor een goed doel, we hebben dit jaar een mooi doel uitgezocht. Eigenlijk een doel wat veel te weinig aandacht krijgt. Dit doel; de cliniclowns is zo belangrijk voor de kinderen, die om wat voor reden dan ook in het ziekenhuis liggen.

- advertentie -

Vooral in deze pandemie waar hun vriendjes en vriendinnetjes niet op bezoek mogen komen, zijn de Cliniclowns extra belangrijk. Deze zijn er voor om even alle zorgen te vergeten en een lach op het gezicht te toveren. Dit helpt ook enorm bij het proces van genezing.

DJ Robintimo die zelf ook vaak opgevrolijkt is door de Cliniclowns toen hij in het ziekenhuis lag. Wil nu de organisatie in de zonnetje zetten. Dit door op 21 juli van 18.00ur tot 22 juli 18.00uur een marathonuitzending te houden van 24uur.

DJ Robintimo wil zo geld inzamelen om deze organisatie een lach op hun gezicht te bezorgen.

Hiervoor vragen wij jullie hulp. Wat kun je doen?
Vraag je vader, moeder, opa, oma of kennissen of ze lege flessen hebben. Lever deze in bij de clowns op 21 en 22 juli, deze kunt u vinden aan de Gasthuislaan ter hoogte van de aula. Je kunt het herkennen aan de reclame uitingen van de cliniclowns. Bij het inleveren van de (minimaal drie) flessen krijg je een verassing van de gekke clowns. Bij het inleveren van de flessen houden we rekening met de regels omtrent corona, om besmetting te voorkomen.

Om deze actie nog meer onder de aandacht te brengen gaan wij een top 500 uitzenden, zorg dat jou top 10 in de lijst komt! (www.robintimo.nl/actie) Vul jou top 10 in (je kunt ook YouTube linkjes gebruiken) Je top 10 word bevestigd zodra je veilig en snel via de Ideal link €1,50,- betaald hebt wat ten goede komt aan de cliniclowns.

U een lach op het gezicht dankzij de top 500, de kinderen een lach dankzij uw bijdrage. Met deze te gekke actie proberen we het streefbedrag van 250 euro te halen.

Dit hele spektakel kun je natuurlijk ook live volgen via onze website www.robintimo.nl of via de TuneIn-app, of gewoon lekker via de Google Home Assistent, en mis zo niks van dit spektakel.

Wilt u nu al wat doen?
Je kunt nu alvast een donatie doen op de website www.robintimo.nl/shop of bestel alvast een leuke SHOPPING TOTE BAG (boodschappentas) of alvast flessenbonnen opsturen van de Jumbo naar stichting Robintimo Radio Randstede 1C 9679 KR in Scheemda.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button