Algemeen

Subsidie voor digitalisering ondernemers

- advertentie -

Groningen – De provincie Groningen stelt 750.000 euro beschikbaar uit het Coronafonds om ondernemers te helpen hun digitale dienstverlening op te zetten, te verbeteren of verder te beveiligen. Digitalisering is een van de economische prioriteiten van de provincie Groningen. De provincie heeft het Coronafonds opgezet om Groningen sterker uit de coronacrisis te laten komen. Naar verwachting wordt de regeling wordt rond 22 juni opengesteld, via www.snn.nl.

- advertentie -

De hoogte van de subsidie bedraagt minimaal 1.500 en maximaal 3.000 euro en 70 procent van de subsidiabele kosten. Met de keuze voor een redelijk kleine subsidie en een hoger subsidiepercentage hoopt de provincie een groter aantal, zo’n 300, kleinere ondernemers te kunnen helpen in een veilige digitale transitie.

Coronafonds
De subsidie voor digitalisering is afkomstig uit het Coronafonds dat de provincie Groningen heeft opgezet om ondernemers, organisaties en instellingen sterker uit de coronacrisis te laten komen. Het fonds, met daarin 11,5 miljoen euro, is gericht op de (vrijetijds-) economie, scholing en het behoud van banen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button