Algemeen

Gamemaand bij BiebLab: Minecraft Survival

- advertentie -

Oldambt- Kijk elke woensdag naar BiebLab Live, hét jeugdprogramma van de Groningse bibliotheken. In juni gaan we tijdens BiebLab Live een maand lang de tofste games ontdekken. Woensdag 16 juni gaan we Minecraft Survival spelen.

- advertentie -

In juni trapt BiebLab een gamemaand af. Jeroen, Arnoud en Yorick duiken vijf weken lang in de populairste spellen van dit moment. Zo gaan we op woensdag 16 juni aan de slag met Minecraft. Deze keer gaan we niet iets bouwen, maar spelen we Survival. Leer samen met Arnoud en Jeroen hoe je hulpmiddelen vindt, uitrustingen maakt en jezelf beschermt tegen mobs.

Game je mee? De uitzending van BiebLab Live begint om 15.00 uur en is live te volgen youtube.com/bieblab.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button