Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
IncidentenVideo

UPDATE: Brand legt woonboerderij Nieuwolda volledig in de as (video)

- advertentie -

Nieuwolda –  In een woonboerderij aan de Hoofdweg in Nieuwolda is donderdag kort na 23.30 uur brand uitgebroken. De brand was bij aankomst van de brandweer uitslaand. “De bewoners konden hun woning tijdig verlaten.” dat meldde Geert Walburg, woordvoerder van brandweer Groningen,  vrij snel na de melding.

- advertentie -

De brandweer werd opgeroepen voor een brand in een bijgebouw, maar schaalde op naar grote brand omdat de vlammen waren overgeslagen naar het woonhuis. “Het pand kan als verloren worden beschouwd.” laat Walburg een uur na de melding weten.

De brandweer was met meerdere eenheden ter plaatse, waaronder: Winschoten, Scheemda, Wagenborgen, Woldendorp en Delfzijl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button