Cultuur

Gamemaand bij BiebLab: Brawl Stars

- advertentie -

Oldambt- Kijk elke woensdag naar BiebLab Live, hét jeugdprogramma van de Groningse bibliotheken. In juni gaan we tijdens BiebLab Live een maand lang de tofste games ontdekken. Woensdag 23 juni spelen in de uitzending Brawl Stars.

- advertentie -

Woensdag 23 juni duikt BiebLab in de game Brawl Stars. Brawl Stars een gratis spel en heeft een cartoonachtige stijl. De game heeft niet echt een verhaallijn, maar draait vooral om korte, online wedstrijdjes tussen meerdere spelers. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk trofeeën te behalen door de spelrondes te winnen met je Knokker. In de uitzending gaan we samen het duel aan en geven we je tips en trucs.

Game je mee? De uitzending van BiebLab Live begint om 15.00 uur en is live te volgen youtube.com/bieblab.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button