Economie

Wayback Burgers deelt morgen gratis milkshakes uit in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Ook al gaat Wayback Burgers aan de Venne 52 in Winschoten eind juli open, toch wordt al aan deze internationale ‘Free Shake Day’ meegedaan. Ilona Zomerman is mede-eigenaar van het binnenkort te openen restaurant.

- advertentie -

“Voor ons is dit een uitgelezen kans om te laten zien dat wij straks open gaan en alvast onze heerlijke milkshake te proeven. De shake wordt gemaakt van verse melk en roomijs, aangevuld met een uitstekende siroop. Straks hebben we maar liefst 16 smaken in de zaak te koop met rond Sinterklaastijd de unieke Pepernoten-shake.”

Verse producten
Wayback Burgers is een Amerikaanse keten die de oversteek naar Europa heeft gemaakt. Met de start in Breda en Tilburg gaan ze langzaam in Nederland uitbreiden. “En Winschoten zal werkelijk een prachtige zaak gaan worden,” vertelt Anita van der Laan, eveneens eigenaar van deze Wayback. “De basis is uitstekende kwaliteit rundvlees en kip afkomstig uit Nederland. Niks wordt ingevroren, alles vers. De toevoegingen zijn ook uitsluitend verse producten en de broodjes worden door een vaste bakker gebakken.”

Wayback Burgers zal naast afhalen en bezorgen in Winschoten, ook binnen en buiten zitplaatsen hebben. Elke burger wordt ‘craft your own’ dus volgens eigen wens belegd. Vegetariërs kunnen genieten van bijvoorbeeld de mushroom burger of vegetarische bitterballen.

Unieke uitstraling
De zaak zal een bijzondere retro stijl krijgen. Strak maar zeker gezellig met een open keuken, een mooie uitgifte balie en comfortabele zitplaatsen binnen en buiten. Met parkeerplaatsen om de hoek en voor de deur, wordt afhalen heel eenvoudig. En laten bezorgen is dus ook een onderdeel van de zaak. De exacte openingsdatum wordt nog bekend gemaakt, dus volg Wayback via OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button