Cultuur

Juridisch Spreekuur gaat weer van start in de bibliotheek

- advertentie -

Oldambt – In de bibliotheken van Biblionet Groningen kun je weer wekelijks terecht voor juridisch advies. De spreekuren van Rechtshulp Advocaten zijn weer opgestart. Mensen kunnen langskomen voor gratis advies bij juridische vragen en problemen. Een afspraak maken is niet nodig.

- advertentie -

 Het kan iedereen overkomen: opeens heb je juridische hulp nodig. Bijvoorbeeld bij een langlopend meningsverschil met de buren of een dreigend ontslag. Dan wil je weten hoe je ervoor staat. Wat zijn je rechten? Maar ook: wat zijn je plichten en hoe pak je de situatie het beste aan?

Blijf niet met je vragen rondlopen, maar stel ze tijdens het juridisch spreekuur aan een medewerker van Rechtshulp Advocaten. Een afspraak maken is niet nodig en het advies is helemaal gratis.

  • Bibliotheek Stadskanaal | maandag van 16.00 – 17.00 uur
  • Bibliotheek Veendam | dinsdag van 10.00 – 11.00 uur
  • Bibliotheek Winschoten | dinsdag van 11.30 – 12.30 uur

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button