Incidenten

Brandweerkorps Finsterwolde feliciteert Cees met zijn 50e verjaardag

- advertentie -

Beerta – Afgelopen nacht om 00:00 uur stonden er bij brandweerman Cees opeens 2 brandweervoertuigen voor het huis. Collega’s van brandweerkorps Finsterwolde wilden niet dat de 50e verjaardag van Cees ongemerkt voorbij zou gaan en hebben hem in de nacht van maandag op dinsdag verrast met een bezoek.

- advertentie -

Cees wist nergens van en lag net op bed toen de collega’s, met pop en spandoek, aankwamen. De leden van het korps hebben Cees een cadeau in de vorm van een vleespakket gegeven. Buiten, met in acht neming van de 1,5 meter regel, hebben ze gezamenlijk wat gedronken en na ongeveer een half uur kon Cees dan eindelijk rustig slapen.

Cees, namens brandweerkorps Finsterwolde, van harte gefeliciteerd!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button