Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Zwembad de Ringberg ontvangt €999.99 van Vrienden van Scheemda

- advertentie -

Scheemda – De vrienden van Scheemda hebben afgelopen zaterdag een cheque van € 999.99 geschonken aan het bestuur van Zwembad de Ringberg in Scheemda.

- advertentie -

“De cheque gaan we gebruiken voor het aanschaffen van een nieuw speeltoestel.” aldus het bestuur. “We waarderen dit bedrag enorm.”

Zwembad
Het complex van het zwembad omvat een peuterbad, een ondiep bad en een diep bad. Het peutergedeelte beschikt over een peuterglijbaan, een apart terras en een zonneweide. Het ondiepe bad heeft een glijbaan en een familie glijbaan. Het diepe bad heeft een duikplank. De beide baden zijn omringd door een zonne-/speelweide.

Op de speelweide staat voor de jongere jeugd een klimtoestel. Voor de jongere en oudere jeugd is er een springkussen, een tennistafel en een beachvolleybalveld. Bij de goed voorziene kiosk kunt u terecht voor koffie, thee, fris, snoep, ijs etc.

Vrijwilligers
Het zwembad wordt voornamelijk onderhouden door (zeer) gedreven vrijwilligers. Ongeveer 30 vrijwilligers zorgen ervoor dat het zwembad er op en top uitziet. De tuinmannen, technische dienst, kiosk medewerkers, caissières en de schoonmakers niet te vergeten.

Vrienden van Scheemda
De organisatie van Vrienden Van Scheemda bestaat uit Clementine Edens, Henk van Sluis, Bert Vos, Nanno Nanninga, Onno Drent.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button