Sport

Beach Soccer Blauwestad stopt

- advertentie -

Blauwestad – Het Open N.K. Beach Soccer, wat jaarlijks georganiseerd werd door de organisatie Beach Soccer Blauwestad, gaat verdwijnen. Het bestuur, bestaande uit vrijwilligers, is dusdanig uitgedund dat besloten is om te stoppen met de organisatie van het populaire kampioenschap op de stranden van het Oldambtmeer.

- advertentie -

Hiermee komt zodoende een einde aan een jaarlijkste traditie voor vele voetbalverenigingen uit het hele land. Hoewel het bestuur het enorm jammer vindt dat het door hun opgezette toernooi gaat verdwijnen, wordt er voornamelijk met trots terug gekeken op hetgeen in de loop der jaren neer is gezet.

Wel wordt de deur op een kier gezet voor een eventuele doorstart. Mocht er interesse zijn dan kan diegene zich melden via het mailadres info@beachsoccerblauwestad.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button