Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Lees en praat mee met de online boekenclub Boekeloere

- advertentie -

Oldambt – Praat je graag over boeken? Vind je het leuk om samen met anderen een boek te lezen? Word dan lid van Boekeloere, dé online boekenclub van Biblionet Groningen. Deze maand lezen we samen het boek ‘Leegland’ van Marjan Brouwers.

- advertentie -

Praat je graag over boeken? Vind je het leuk om samen met andere mensen een boek te lezen? Dan is Boekeloere van de Groningse bibliotheken wat voor jou! In deze online boekenclub lezen we samen een boek en praten we erover op een speciale Facebookpagina. In de maand juni lezen we ‘Leegland’ van Marjan Brouwers.

Live-uitzending op 30 juni
‘Leegland’ is een pageturner vol spanning en avontuur. Een roman die draait om de vraag: wie kun je vertrouwen en wie niet? Woensdag 30 juni gaat presentatrice Iris van den Brand in gesprek met schrijfster Marjan Brouwers. Kijkers kunnen via de chat meepraten en vragen stellen. De uitzending is van 19.30 tot 20.30 uur rechtstreeks te volgen via facebook.com/groningsebibliotheken.

Over ‘Leegland’
Wat blijft er over van Nederland als de dijken breken en het land overstroomt? Wat blijft er over van Nederland als na oorlog, ziekte en geweld een militaire dictatuur aan de macht komt? In de Republiek Nieuw-Nederland is niemand te vertrouwen. De elite schuilt achter de hekken van hun enclaves. Buiten de muren is het ieder voor zich. En wie de wet breekt, wordt verbannen naar Fort Zwolle en komt nooit meer thuis.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button