Incidenten

UPDATE: Motorrijder raakt van de weg en belandt in de sloot

- advertentie -

Nieuw Scheemda – Aan de Hamrikkerweg in Nieuw Scheemda is maandagavond om 20.30 uur een motorrijder in een sloot beland. De motorrijder liep hierdoor een nat pak op. Gelukkig werd het ongeval gezien door een boer die bezig was in het land, hij schakelde de hulpdiensten in.

- advertentie -

Een ambulance, de politie en de brandweer van Scheemda, Groningen, Delfzijl en Finsterwolde werden opgeroepen. Door de hulpdiensten is de man gestabiliseerd en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Een berger zal de motor uit de sloot gaan takelen.

Update: De motorrijder die gisteravond betrokken was bij het ongeval in Nieuw Scheemda was volgens de politie niet onder invloed van verdovende middelen.  De bestuurder van de motor beschikte echter niet over het juiste motorrijbewijs. Hiervoor zal proces-verbaal worden opgemaakt.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button