Incidenten

UPDATE: Eigenaar krijgt na een jaar zijn gestolen fiets terug dankzij oproep

- advertentie -

Winschoten – Een elektrische fiets van het merk Sachs stond een lange tijd onbeheerd met de sleutel in het slot in de omgeving van het centrum in Winschoten. Dankzij een oplettende voorbijganger heeft de rechtmatige eigenaar zijn fiets na een jaar weer terug.

- advertentie -

Op slot gezet
Om een makkelijke diefstal te voorkomen is in overleg met de politie de fiets door de voorbijganger op slot gezet. De vinder was bij de redactie bekend en diegene van wie de fiets is kon zich bij de redactie melden.

Kort na de oproep op OldambtNu.nl kreeg de redactie een mailtje van iemand die beweerde dat de fiets van hem was. De man vertelde dat zijn fiets vorig jaar was gestolen. Hij kon in overleg met de politie de fiets ophalen met een reservesleutel, deze had hij nog in zijn bezit. Eind goed, al goed.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button