Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

Zeer geslaagde eerste Beachvolleybal toernooi in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Afgelopen weekend organiseerde volleybalvereniging Set Uppers voor het eerst een groot toernooi op hun gloednieuwe beachcomplex naast de Eextahal in Scheemda.

- advertentie -

Mede doordat de Corona-versoepelingen werden doorgevoerd werd het een enorm gezellig toernooi op het strand en ook op het nieuw aangelegde “mega-terras” naast de Eextahal.

(Lees verder onder de foto)

Foto: Set Uppers (ingezonden)

In de categorie mix is team Dennis’Angels uit Nieuw Scheemda er op vrijdag met de 1ste prijs vandoor gegaan. Zaterdags was bij de dames Queen of the Beach uit Slochteren de beste en bij de heren Broeders Kees uit Groningen. Het volle terras, het heerlijke zonnetje, het mulle zand en uiteraard het slaan van een balletje, smaakt naar meer.

Aankomend weekend worden er daarom weer toernooien gespeeld in diverse categorieën. Dit toernooi is vol geboekt, maar omdat er veel vraag is om ook te beachvolleyballen organiseert Set Uppers op 16,17 en 18 juli een nieuw toernooi. Opgeven kan nog, maar wees er snel bij! (Zie Facebook)

(Lees verder onder de foto)

Foto: Set Uppers (ingezonden)

Gewoon lekker onder het genot van een kopje koffie, een drankje of een lekkere snack komen kijken? Dat kan uiteraard ook, want het personeel van Beachclub Paal 19 staat voor u klaar. Zie voor meer info Facebook en insta: Set Uppers, Beachcomplex Set Uppers, Eextahal en Beachclub Paal 19 Scheemda.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button