Op stap

Kindcentrum Beukenlaan haalt schoolreisje naar school toe

- advertentie -

Winschoten – Na een onzeker jaar waarbij kinderen al veel uitjes moesten missen, nam kindcentrum Beukenlaan het zekere voor het onzekere en haalde het schoolreisje naar school toe. In samenwerking met Rainbow Events en cafetaria de Smulhoek werd er een spetterend schoolfeest georganiseerd.

- advertentie -

Het plein stond vol met springkussens en stormbanen waar de kinderen zich op konden vermaken. Daarnaast konden de midden- en bovenbouw leerlingen zichzelf uitdagen op een rodeostier en konden ze in teams lasergamen. Voor de kleuters en peuters was er een draaimolen.

Bij een schoolreis hoort natuurlijk ook wat lekkers. Daarom konden de kinderen tussen de middag patatjes krijgen en kregen ze popcorn uit een popcornkraam. De kinderen van de peuterspeelzaal, KIWI en de Beukenlaanschool hebben genoten van dit schoolfeest.

—– —- —–
Organiseert uw school ook iets leuks en wilt u dit delen op OldambtNu.nl? Mail naar redactie@oldambtnu.nl.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button