Incidenten

Auto raakt in geleiderail en vervolgens in water A7

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Op de A7 bij Bad Nieuweschans is zaterdagavond een auto te water geraakt. Het ongeval gebeurde tussen Oudeschans en Nieuweschans.

- advertentie -

Omstreeks 21:09 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor het ongeval. Al snel werd duidelijk dat de personen uit het voertuig waren, hierdoor werd de brandweer afgemeld. Door een onbekende oorzaak botste de bestuurder met zijn auto tegen een vangrail.

Vervolgens belandde de auto aan de andere kant van de weg in het water. Het ambulancepersoneel heeft de betrokkenen nagekeken maar voor zover bekend hoefde er niemand mee naar het ziekenhuis. Ook zouden er twee kinderen betrokken zijn geweest bij het ongeval.

Door Rijkswaterstraat zijn er tijdelijk enkele rijstroken afgesloten om de weg schoon te kunnen maken en om de auto te kunnen bergen. Bergingsbedrijf Fruitema uit Oude Pekela heeft het voertuig geborgen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button